Ewout Bomert is dit seizoen onze trainer en begeleider van ons proces naar de komende voorstellingen. Ewout is ruim 25 jaar zelfstandig theatermaker en gespecialiseerd in het maken van [theater-] programma’s voor bedrijven en organisaties. 

Opgeleid aan de Kleine Academie in Brussel en ruim 10 jaar ervaring als acteur van met name muziek- en jeugdtheater [ o.a. Maccus en het Filiaal], heeft hij zich toegelegd op het maken van [ interactief] theater voor bedrijven en organisatie. 

Hij werkt daarbij met technieken uit het theater – speloefeningen en werkvormen op de grens van drama – coaching en persoonlijke ontwikkeling die hij in de loop der jaren ontwikkeld heeft.

Een van die technieken is de techniek van Geweldloze Communicatie. Deze techniek geeft inzicht in welke valkuilen er in de onderlinge communicatie zijn, zodat we vaak eindigen in wederzijds onbegrip en persoonlijke  strijd.  En hoe dramatisch het eigenlijk is dat wij elkaar vaak misverstaan. In de dagelijks praktijk vaak lastig, maar op een podium heerlijk om naar te kijken, want het is hilarisch om anderen te zien vastlopen en ontroerend hoe pijnlijk herkenbaar de situatie van anderen is. De techniek van Geweldloze Communicatie levert Geweldige scenes op.

Comment