Comment

Nieuwe voorstellingen in 2018

We gaan verder met onze behoefte om een voorstelling te maken. We blijven geweldloze communicatie misbruiken, maar gaan verder, met meer spelers op de vloer. Door scènes met elkaar te verbinden komen we tot 1 verhaal. 

Kom kijken naar een “lange” improvisatievoorstelling!

Spelers: Maarten, Roos, Yoni, Tamar, Mark, Pieternel, Jan, Stijn, Hans

Onder begeleiding van Ewout Bomert

Waneer?

Vrijdag 26 januari, 20:00

Zaterdag  27 januari, 20:00

Zondag  28 januari 15:00

 

Waar?

Villa Concordia, Concordiastraat 67a, 3551 EM Utrecht

Comment

Comment

Nieuwe voorstellingen

Ymprov gaat jullie geweldige scenes laten zien. De acteurs zullen enkel bewapend met een behoefte, 
soms met een context, de spelvloer op stappen. Echter ontmoeten zij een tegenspeler met ook een behoefte, 
waar eindigt dat?

Het Rad van Behoeften bepaalt met welke behoeften de acteurs de vloer op gaan. 
U draait, zij spelen! Geweldige scènes.

Spelers: Stijn, Pieternel, Hans, Jan, Roos, Maarten, Tamar, Mark, Dieske

Onder begeleiding van Ewout Bomert

Vrijdag 23 Juni - 20:00
Zaterdag 24 Juni - 20:00
Zondag 25 Juni - 14:00

Entree: 7,50
Reserveren kan via: reservering@ymprov.nl

Locatie: 
De Foyer
Brailedreef 9
Utrecht

Comment

Even voorstellen..

Comment

Even voorstellen..

Ewout Bomert is dit seizoen onze trainer en begeleider van ons proces naar de komende voorstellingen. Ewout is ruim 25 jaar zelfstandig theatermaker en gespecialiseerd in het maken van [theater-] programma’s voor bedrijven en organisaties. 

Opgeleid aan de Kleine Academie in Brussel en ruim 10 jaar ervaring als acteur van met name muziek- en jeugdtheater [ o.a. Maccus en het Filiaal], heeft hij zich toegelegd op het maken van [ interactief] theater voor bedrijven en organisatie. 

Hij werkt daarbij met technieken uit het theater – speloefeningen en werkvormen op de grens van drama – coaching en persoonlijke ontwikkeling die hij in de loop der jaren ontwikkeld heeft.

Een van die technieken is de techniek van Geweldloze Communicatie. Deze techniek geeft inzicht in welke valkuilen er in de onderlinge communicatie zijn, zodat we vaak eindigen in wederzijds onbegrip en persoonlijke  strijd.  En hoe dramatisch het eigenlijk is dat wij elkaar vaak misverstaan. In de dagelijks praktijk vaak lastig, maar op een podium heerlijk om naar te kijken, want het is hilarisch om anderen te zien vastlopen en ontroerend hoe pijnlijk herkenbaar de situatie van anderen is. De techniek van Geweldloze Communicatie levert Geweldige scenes op.

Comment

Geweldloos?

Comment

Geweldloos?

We zijn de afgelopen maanden weer lekker bezig om scènes te laten ontstaan op het toneel. We maken gebruik van principes uit de leer van de geweldloze communicatie. Toevallig ook actueel gisteren op DWDD

 Niet dat we tegen geweld op het toneel zijn! Integendeel, door te leren hoe mensen beter met elkaar kunnen communiceren,  draaien wij het gewoon lekker om! Dit alles onder de zeer kundige begeleiding van onze trainer Ewout, die ons dit seizoen begeleidt naar de voorstellingen in Juni!

Comment

Welkom Hans!

Hans speelt sinds een tijdje mee met ymprov. Hans heeft na zijn studie Fysische Geografie van zijn hobby acteren zijn beroep gemaakt door een particuliere acteeropleiding te gaan volgen om daarna als trainingsacteur aan het werk te gaan. Bij Ymprov vindt hij weer het plezier van het improviseren en werken aan leuke scene's samen met andere spelers.

DSC_2659.jpg

Even proberen

Welkom op de nieuwe ymprov site. Ik hoop dat hij de informatie bevat die jij zoekt.